Smart hjemmeovervågning

Du kan indstille et privat Wi-Fi-netværk som dit hjemmenetværk. Kaspersky viser oplysninger om enheder, der er tilsluttet dette netværk i vinduet Smart Home Monitor.

Bemærk: Denne funktionalitet er kun tilgængelig i Kaspersky Plus og Premium.

Åben vinduet Smart Home Monitor

I vinduet Smart Home Monitor spørger programmet, om du vil indstille Wi-Fi-netværket som et hjemmenetværk, når du forbinder til et privat Wi-Fi-netværk. Hvis du ikke har et hjemmenetværk indstillet, viser Kaspersky-programmet også en meddelelse.

Indstil et Wi-Fi-netværk som et hjemmenetværk i vinduet Smart Home Monitor

Du kan få Kaspersky-programmet til at glemme det Wi-Fi-netværk, som ikke længere er dit hjemmenetværk.

Bemærk: Denne funktionalitet er kun tilgængelig i Kaspersky Plus og Premium.

Glem det aktuelle hjemmenetværk

Du kan manuelt opdatere listen over enheder, der er tilsluttet til dit hjemmenetværk.

Se og opdatér listen over enheder på hjemmenetværket

Hvis en enhed ikke længere er tilsluttet til dit netværk (f.eks. en gammel telefon), kan du slette denne enhed fra listen over enheder, der er tilsluttet til dit hjemmenetværk.

Skift enhedsbillede

Skift enhedsnavn

Slet en enhed fra listen over enheder, der er tilsluttet dit hjemmenetværk

Hvis du har fundet en ukendt enhed på listen over enheder, der er tilsluttet dit hjemmenetværk, kan du blokere adgangen for denne enhed.

Bloker adgangen til dit hjemmenetværk for en ukendt enhed

Beskyt dit Wi-Fi-netværk